Materiální otázky

S využitím našich vztahů založených na důvěře se zákazníky a partnery po celém světě a s využitím našich obchodních zkušeností zajistíme náš růst a současně budeme řešit sociální otázky naplňováním naší firemní mise: „Dosahovat prosperity a uskutečňovat sny prostřednictvím rozumných obchodních aktivit.“

  • Dosažení harmonie s globálním životním prostředím

    Pro realizaci společnosti orientované na recyklaci a zmírnění klimatických změn pracujeme na vytvoření rámců pro efektivní využívání zdrojů a stabilní dodávky obnovitelné energie. Tím dosáhneme růstu v souladu s globálním životním prostředím.

  • Přispívání k rozvoji místních komunit a průmyslu

    Soustavně nakupujeme a poskytujeme zboží a služby, které uspokojují potřeby lidí v různých zemích a regionech, a přispíváme k rozvoji průmyslových platforem. Těmito prostředky vytvoříme příznivý cyklus, v němž můžeme růst a rozvíjet se společně s místními komunitami.

  • Vytvoření základů pro pohodlný a obohacující životní styl

    Snažíme se realizovat pohodlnější a komfortnější životní styl poskytováním zboží a služeb pro každodenní použití a zároveň reagovat na potřeby kvalitního životního stylu s cílem podpořit fyzické a duševní zdraví lidí na celém světě.

  • Poskytování rozmanité „dostupnosti“

    Poskytujeme rozmanitou „dostupnost“, abychom otevřeli možnost vytváření nových hodnot. Za tímto účelem zlepšíme mobilitu pro bezpečný a efektivní pohyb osob a zboží a rozšíříme síť propojující informace a finance.

Jako předpoklad pro řešení výše uvedených otázek se snažíme udržovat a posilovat náš styl řízení, který klade hlavní důraz na integritu a řádné řízení s maximální úctou k jednotlivci, a naši firemní kulturu plnou vitality a podporující inovace.

  • Rozvoj lidských zdrojů a podpora rozmanitosti

    Abychom vytvářeli nové hodnoty a inovace tím, že umožníme našim různorodým pracovníkům plně uplatnit své schopnosti v různých oblastech, budeme podporovat rozvoj a posilování lidských zdrojů, které představují naše nejdůležitější zdroje řízení.

  • Posílení správy a řízení

    Zvýšíme naši schopnost navrhovat a realizovat strategie pro dosažení udržitelného růstu a zajišťovat odpovídající dohled nad těmito strategiemi, a to vše při zachování transparentnosti. Tímto způsobem zlepšíme efektivitu řízení a zachováme řádné řízení.